Sähköautojen latauspisteet Raaseporin ja Lohjan seudulla

Yhteydenotto

A. Johansson Oy tarjoaa palvelut sähköautojen latauspisteiden asennukseen sekä yksityisille että yrityksille. Saat kauttamme myös muut kattavat sähköalan palvelut suunnittelusta asennuksiin. 

Päätoimialueemme kattaa Raaseporin sekä Lohjan seudun, mutta tarjoamme palvelut myös pääkaupunkiseudun asiakkaille.


Lue lisää ja ota yhteyttä, niin laitetaan sähköautosi latauspiste kerralla kuntoon!

Latauspisteet yksityishenkilöiden ja yritysten tarpeisiin

A. Johansson Oy hoitaa sähköautojen latauspisteiden asennukset yksityisasiakkaiden kotipihoille, yritysten kohteisiin sekä taloyhtiöille Raaseporin ja Lohjan seudulla, kuten Tammisaaressa, Karjaalla, Pohjassa, Inkoossa ja Siuntiossa. Kuljemme tarpeen mukaan myös pääkaupunkiseudulle. 

Olemme apunasi käyttötarvettasi vastaavan latausjärjestelmän valinnassa ja saavumme paikan päälle kohteeseesi selvittämään sähkön saatavuuden sekä muut huomioon otettavat seikat. 

Pidämme asennuksessa huolen oikean paikan valinnasta ja siitä, että latauspiste vastaa kiinteistön sähkökäyttöpaikan kapasiteettia. Toteutamme myös käyttöönottotarkastukset latauspisteen toimivuuden ja turvallisuuden takaamiseksi.

Tutustu myös taloautomaatioon

Turvalliset, tehokkaat ja helppokäyttöiset latauspisteet

Oletko hankkimassa sähköautoa vai omistatko kenties jo sellaisen? Tiesithän, että perinteistä pistorasiaa ei turvallisuussyistä suositella käytettäväksi auton päivittäiseen lataamiseen. Vaivaton ratkaisu on asennuttaa latauspiste omaan kotipihaan!

Oikein mitoitettu ja valittu laadukas latauslaite on pitkäikäinen hankinta, joka maksaa itsensä takaisin ennen kuin huomaatkaan. Tehokas ja hyvään paikkaan sijoitettu latausjärjestelmä tekee auton lataamisesta turvallista ja nopeaa – sekä ennen kaikkea helppoa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Ole meihin yhteydessä, kun harkitset sähköauton latauspisteen asennuttamista kotipihaasi tai muuhun kohteeseesi. Vastailemme mielellämme mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin latauspisteisiin liittyen, ja laskemme tarjouksen valitsemasi järjestelmän asennukselle.

Olemme tavoitettavissasi puhelimitse, sähköpostitse sekä sivuiltamme löytyvällä yhteydenottolomakkeella.

Kaikki yhteystiedot
  • Tilaajavastuu-logo
  • Sähkö- ja teleurakoitsijaliiton logo
  • KNX Partner -logo