Taloautomaation asiantuntijat Raaseporissa

Yhteydenotto

A. Johansson Oy on erikoistunut taloautomaatioon ja kiinteistönhallintajärjestelmien asennuksiin. Saat kauttamme alansa parhaimmistoon kuuluvat KNX- sekä Siemens-järjestelmät. Toimiva ja hyvin suunniteltu taloautomaatio luo täydellisiä tiloja.

Tarjoamme myös muut kattavat sähköalan palvelut. Toimialueemme kattaa Raaseporista 60-70km, kattaen mm. alueet Lohja, Siuntio, Inkoo, Hanko, Kirkkonummi, Salo, Espoo ja PK-seutu.


Lue lisää taloautomaatiosta ja ota yhteyttä!

Täydellisistä tiloista totta taloautomaatiolla

Huolellisella ja asiantuntijuudella toteutetulla taloautomaatiosuunnittelulla säästetään tehokkaasti energiakustannuksissa ja luodaan täydellisesti toimivia, käyttömukavuudeltaan erinomaisia tiloja. Laadukas kiinteistönhallintajärjestelmä mahdollistaa esimerkiksi tehokkaan valaistussuunnittelun sekä ilmanvaihdon ja lämmityksen automaattisen säätämisen. Taloautomaatio luo myös huolettomuutta sekä turvallisuutta ja nostaa talosi arvoa.

Taloautomaation suunnittelu kannattaa aina jättää pätevälle ammattilaiselle, jotta lopputuloksesta saadaan paras mahdollinen. Ennen suunnittelijan palkkaamista on kuitenkin tärkeää, että mietit itse, millaisia ominaisuuksia ja toiminnallisuuksia rakennukseltasi toivot. Tämän jälkeen yhteistyö ammattisuunnittelijan kanssa sujuu mutkattomasti ja nopeasti. Taloautomaatiojärjestelmät voidaan asentaa sekä uusiin että vanhoihin rakennuksiin.

Suunnittelu, asennus, huolto

Saat kauttamme KNX- sekä Siemens -taloautomaatiojärjestelmät suunnitteluineen ja asennuksineen. Toteutamme myös huollot ja korjaukset jo olemassa oleviin järjestelmiin.

Lue lisää KNX-järjestelmistä

Alan ammattilaiset apunasi

Ole meihin yhteydessä, kun suunnittelet kiinteistönhallintajärjestelmän asennuttamista kotiisi tai muuhun kohteeseen. Vastaamme mielellämme taloautomaatiota koskeviin kysymyksiin ja olemme apunasi juuri sinun tarpeitasi parhaiten vastaavan järjestelmän valinnassa. Tarjoamme taloautomaatiopalvelut sekä yksityisille että yrityksille. 


Toimialueemme kattaa Raaseporin ja Lohjan seudun, kuten Tammisaaren, Karjaan, Pohjan, Inkoon ja Siuntion. Tartumme mielellämme toimeksiantoihin myös pääkaupunkiseudulla, esimerkiksi Espoon ja Kirkkonummen alueilla.

Saat meihin yhteyden puhelimitse, sähköpostitse sekä sivuiltamme löytyvällä yhteydenottolomakkeella. Jäämme odottelemaan yhteydenottoasi!

Kaikki yhteystiedot
  • Tilaajavastuu-logo
  • Sähkö- ja teleurakoitsijaliiton logo
  • KNX Partner -logo