Ilmalämpöpumppujen myynti, asennukset ja huollot Raaseporista

Ota yhteyttä

A. Johansson Oy toteuttaa ilmalämpöpumppujen sekä vesi-ilmalämpöpumppujen toimitukset, mitoitukset, suunnittelun sekä asennukset yksityis- ja yritysasiakkaille.

Lisäksi huollamme ja korjaamme kaikki jo olemassa olevat lämpöpumput. Palvelemme myös muissa kattavissa sähkötöissä Raaseporin ja Lohjan seudulla, myös pääkaupunkiseudulla.

Säästöä lämmityskuluihin energiatehokkaalla lämpöpumpulla

Ilmalämpöpumppu ja vesi-ilmalämpöpumppu ovat energiatehokkaita lämmitysjärjestelmiä, jotka voidaan asentaa sekä uusiin että vanhoihin rakennuksiin – joko omana itsenäisenä järjestelmänään tai jo olemassa olevan lämmitysjärjestelmän tueksi. 

Tehokkaan lämmitysjärjestelmän lisäksi lämpöpumput toimivat myös ilmastointilaitteina sekä kosteudenpoistajina ja voidaanpa niillä myös viilentää rakennuksen sisälämpötilaa kesähelteillä. Asumismukavuutta lisäävän lämpötilan vaivattoman säätämisen lisäksi ne pitävät siis huolen myös sisäilman raikkaudesta ja vähentävät kosteus- ja homevaurioiden riskiä. 

Valitsemalla lämpöpumpun teet silkkaa säästöä kotisi, vapaa-ajan asuntosi tai muun kohteen lämmityskustannuksissa.

Tutustu myös aurinkosähköjärjestelmiin

Kokonaisvaltaiset palvelut

A. Johansson Oy tarjoaa kokonaisvaltaiset palvelut ilma- ja vesi-ilmalämpöpumppujen saralla. Myymme, suunnittelemme ja asennamme lämpöpumput kaikkiin kohteisiin sekä yksityisiin kotitalouksiin että yrityskiinteistöihin.

Mitsubishi Electric Lämpöpumput -logo

Kauttamme saat myös asiantuntevat huoltopalvelut jo olemassa oleviin koneisiin merkistä riippumatta. Muistathan, että päivystämme 24 h vuorokaudessa!

Toimimme korkealaatuisten, alan parhaimmistoon kuuluvien Mitsubishi Electric-, Green- ja Daikin- merkkisten ilma- sekä vesi-ilmalämpöpumppujen myyjänä ja edustajana.

Kiinnostuitko?

Päätoimialueemme kattaa Raaseporin ja Lohjan seudun, mutta lähdemme mielellämme töihin myös pääkaupunkiseudulle, esimerkiksi Espoon ja Kirkkonummen alueille.


Älä siis epäröi ottaa yhteyttä, vaan pyydä tarjous ilmalämpöpumpun asennuksesta jo tänään! Saat meihin yhteyden puhelimitse, sähköpostitse sekä sivuiltamme löytyvällä yhteydenottolomakkeella.

Yhteydenotto
  • Tilaajavastuu-logo
  • Sähkö- ja teleurakoitsijaliiton logo
  • KNX Partner -logo