Sähkösuunnittelu alan asiantuntijalta Raaseporista

Kaikki yhteystiedot

A. Johansson Oy tarjoaa palvelut sähkösuunnitteluun sekä yksityis- että yritysasiakkaille. Suunnittelemme sekä uudis- että saneerauskohteiden sähköistykset vahvalla ammattitaidoilla.

Saat kauttamme myös sähköasennukset sekä huollot ja korjaukset. Toimialueemme kattaa Raaseporista 60-70km, kattaen mm. alueet Lohja, Siuntio, Inkoo, Hanko, Kirkkonummi, Salo, Espoo ja PK-seutu. Ethän siis epäröi ottaa yhteyttä!

Sähkösuunnittelu vaatii alan erikoisosaamista

Hyvä sähkösuunnittelu on tärkeä osa toimivaa talotekniikkaa. Asiantuntijan toteuttama sähkösuunnitelma takaa onnistuneen ja pitkäikäisen sähköratkaisun sekä energiatehokkaan rakennuksen. 


A. Johansson Oy toteuttaa sähkösuunnittelua sekä uudisrakennus- että saneerauskohteisiin yli kahden vuosikymmenen kokemuksella. Onnistunut sähkösuunnitelma alkaa huolellisesta kohteeseen tutustumisesta. Tulemme paikan päälle kuulemaan tarpeesi ja toiveesi sähköjärjestelmään liittyen sekä perehdymme kohteen yksilöllisiin ominaisuuksiin.

Tutustumisen jälkeen aloitamme suunnittelutyön. Ammattitaitoiset ja kokeneet suunnittelijamme laativat piirustukset, joissa otetaan huomioon ratkaisujen käytännöllisyys, lain määräykset sekä totta kai asiakkaan esittämät toiveet. 


Toteutamme sähkösuunnittelun lisäksi myös kohteesi urakoinnin ja työn valmistuttua laadimme loppudokumentoinnin. Saat siis kaikki kohteesi vaatimat sähkötyöt samalta osaavalta ja luotettavalta tekijältä!

Sähköasennukset ja -urakoinnit

Palvelut yksityisille ja yrityksille

Tarjoamme sähkösuunnittelun sekä yksityisten että yritysten tarpeisiin. Kohteitamme voivat olla niin omakotitalot, rivitalot, liikehuoneistot kuin erilaiset teollisuuskiinteistötkin – sekä uudis- että saneerauskohteet. 

Päätoimialueemme kattaa Raaseporin sekä Lohjan seudun, kuten Tammisaaren, Karjaan, Pohjan, Inkoon ja Siuntion. Mielenkiintoisen projektin sattuessa kohdalle lähdemme mielellämme töihin myös pääkaupunkiseudulle, esimerkiksi Espoon ja Kirkkonummen alueille.

Pyydä tarjous sähkösuunnittelusta!

Etsitkö ammattitaitoista ja kokenutta tekijää toteuttamaan kohteesi sähkösuunnittelun? A. Johansson Oy palvelee yli 20 vuoden sähköalan laaja-alaisella kokemuksella. Kauttamme saat ehdottoman laadukasta, luotettavaa ja tarkkaa suunnittelua myös vaativiin kohteisiin. 


Ole meihin yhteydessä ja pyydä tarjous sähkösuunnittelusta! Olemme tavoitettavissasi puhelimitse, sähköpostitse sekä sivuiltamme löytyvällä yhteydenottolomakkeella. Vastailemme mielellämme myös sähkösuunnittelua koskeviin kysymyksiin ja tiedusteluihin.

Kaikki yhteystiedot
  • Tilaajavastuu-logo
  • Sähkö- ja teleurakoitsijaliiton logo
  • KNX Partner -logo