Aurinkosähköjärjestelmien suunnittelu ja asennus alan ammattilaiselta Raaseporista 

Ota yhteyttä

A. Johansson Oy on monipuolinen ja ammattitaidolla toimiva sähköliike Raaseporissa. Kattavaan palveluvalikoimaamme kuuluu aurinkosähköjärjestelmien kartoitus, 

suunnittelu sekä asennus niin yksityisille kotitalouksille kuin yritystenkin tarpeisiin. Toimimme Raaseporista käsin 60-70km säteellä, kattaen mm. alueet Lohja, Siuntio, Inkoo, Hanko, Kirkkonummi, Salo, Espoo ja PK-seutu.

Aurinkosähköjärjestelmä tarpeesi mukaan

Aurinkosähkö on ekologinen vaihtoehto suoralle sähkölle, sillä se on uusiutuvaa energiaa, jonka hyödyntämisestä ei synny päästöjä tai jätteitä. Aurinkosähköjärjestelmiä on kahdenlaisia: verkkoon kytkettäviä sekä akustolla toimivia. 


Yleiseen sähköverkkoon kytkettävä järjestelmä käyttää ensisijaisesti kaiken saatavilla olevan aurinkoenergian, mutta tämän loppuessa siirtyy käyttämään sähköverkosta saatavaa energiaa. Akustolla toimiva järjestelmä varaa päivän aikana itseensä aurinkosähköä, joka on hyödynnettävissä esimerkiksi valaistukseen, jääkaapin käyttöön sekä puhelinten ja tietokoneiden lataamiseen.

Aurinkosähköjärjestelmä suunnitellaan ja mitoitetaan aina asiakkaan energiankäytön ja tarpeen mukaisesti niin, että sen on tarkoitus kattaa kolmasosa vuoden sähkönkulutuksesta. Hyvällä suunnittelulla pyritään välttämään ylituotannon syntyminen. Mikäli ylijäämäsähköä kuitenkin syntyy, on se mahdollista myydä omalle sähköyhtiölle. 


Yleiseen sähköverkkoon kytkettävät aurinkosähköjärjestelmät toimivat esimerkiksi omakotitaloissa sekä yritysten toimitiloissa ja akustolla toimiva järjestelmä sähköttömissä olosuhteissa, kuten kesämökeillä, asuntovaunuissa sekä veneissä.

Järjestelmän suunnittelu ja asennus saman katon alta

Saat kauttamme aurinkosähköjärjestelmät kokonaisvaltaisena palveluna. Kartoitamme ja suunnittelemme järjestelmän yksilöllisesti jokaisen asiakkaamme tarpeiden ja todennetun kulutuksen mukaisesti. Täsmällisen suunnitelman jälkeen hoidamme myös valitsemasi järjestelmän asennuksen alusta loppuun asti. Suunnittelemme ja asennamme sekä sähköverkkoon kytkettävät että akustolla toimivat järjestelmät.

Olemme mielellämme apunasi aurinkosähköjärjestelmän valinnassa ja käyttöönotossa. Voit esittää meille kysymyksiä aiheeseen liittyen, ja vastaamme niihin parhaamme mukaan.

Kaikki yhteystiedot
  • Tilaajavastuu-logo
  • Sähkö- ja teleurakoitsijaliiton logo
  • KNX Partner -logo