Sähkötyöt

Kaikki kodin ja yrityksen sähköasennukset pistorasian vaihdosta suurempiin sähköremontteihin

Sähkötyöt A.Johansson palvelee yksityisia asiakkaita pienistä pistorasian vaihdoista uusien talojen ja saneerauskohteiden sähkösuunnitteluun ja sähkötöihin. Ota rohkeasti yhteyttä.

Toteutamme ammattitaidolla sähköt niin uudis- kuin saneerauskohteeseen. Huollamme sähkölaitteistoja ja korjaamme viat. Teemme kokonaisvaltaiset urakat tai pienemmät lisäykset.

  • Asuinkiinteistö: omakotitalot, kerrostalot, rivitalot
  • Pienteollisuus
  • Ravintola ja hotellikiinteistöt

Erikoispalveluitamme on:

  • KNX väylä tekniikka/ taloautomaatio
  • Siemens LOGO logiikka
  • Murtohälyttimet
  • Kaapelinäyttö/vikahaku
  • Päivystys 24/7 (0400-872066)

Kodin ja liikkeen/yrityksen sähkötyöt

Kodin sähkötöitä ovat niin uuden talon sähkösuunnittelu ja sähkötyöt kuin vanhan talon remontin yhteydessä uudestaa vedettävät sähköt tai uuden lieden asentaminen. Kodin sähkötöitä ovat myös KNX-tekniikalla tehtävät valaistuksen kokonaisjärjestelmät, missä siirrytään esimerkiksi talo- tai huonekohtaisiin tunnelmakokonaisuuksiin, eikä enää sammuteta tai laiteta yksittäistä valoa päälle.

Sama pätee uuden liikkeen avaukseen tai uusien tunnelmien tuomiseen liiketilaan – sähkösuunnittelulla ja sitä kautta valaistussuunnittelulla saadaan paljon aikaan.

Mitä saat tehdä itse kotona?

http://www.tukes.fi/kodinsahkoturvallisuus/etu.html

Sähkötöitä saavat yleensä tehdä vain sähköalan ammattilaiset. Pääperiaate on, että tavallinen sähkönkäyttäjä ei saa tehdä kiinteitä sähköasennuksia (esim. kiinteiden valaisimien ja peilikaappien asennukset). Tavallinen sähkönkäyttäjä voi tehdä ainoastaan eräitä muita pieniä töitä, jos varmasti tietää osaavansa.

Sinulla on vastuu käyttämästäsi ja korjaamastasi sähkölaitteesta. Koska väärin käytetty tai korjattu sähkölaite voi aiheuttaa hengen- tai palovaaran, on syytä noudattaa annettuja ohjeita ja tarvittaessa pyytää apua sähköalan ammattilaiselta.

Muista kotitalousvähennys!

Kotiisi tehdyistä sähkömiehen töistä voit tehdä kotitalousvähennyksen. Lisätietoa kotitalousvähennyksestä saat verottajalta:
https://www.vero.fi/fi-FI/Henkiloasiakkaat/Kotitalousvahennys