Kiinteistöautomaatio

KNX on Suomen johtava kotien ja rakennusten automaatio- ja ohjausjärjestelmä.

KNX_PARTNER_RGB

KNX on kansainvälinen kiinteistöautomaatiostandardi, jonka avulla asuin- ja liikekiinteistöjen energiatehokkuus, käyttömukavuus ja muunneltavuus saadaan viritettyä huippuunsa. KNX ratkaisut ovat Suomessa saavuttaneet johtavan aseman kotien automaatioratkaisuissa. KNX automaatio-ratkaisut ovat yleisesti käytössä sekä julkisissa rakennuksissa ja liikekiinteistöissä. KNX ratkaisut ovat avoimia ratkaisuja, johon voidaan liittää monia eri järjestelmiä ja palveluita.

Valaistuksen ohjaus, lämmityksen ohjaus, ilmanvaihdon ohjaus ja turvallisuutta parantavat ratkaisut ovat jokaisen rakennuksen perustoimintoja. KNX tekniikalla toteutetut järjestelmät hallitaan helppokäyttöisen käyttöliittymän kautta. Se voi olla painike tai kytkin tai paikallinen hallintayksikkö tai mobiili käyttöliittymä.

a_johansson_banner6

KNX-taloautomaatiotekniikka soveltuu aina valaistusohjauksesta lämmitykseen, ilmastointiin, valvontaan ja energiankulutuksen ohjaukseen. Tästä kokonaisuudesta muodostuu järjestelmä, joka toimii taloudellisesti ja vastaa ihmisen yksilöllisiä tarpeita.

KNX-automaatiojärjestelmää voidaan käyttää kaikissa rakennuksissa. Automaatio tuo uusia mahdollisuuksia talosi toiminnalle: se lisää mukavuutta, turvallisuutta, energiatehokkuutta ja käytön helppoutta. Voit itse hallitta eri tilanteita ja toiminnallisuuksia.